Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


New York TIMES körmök

Egyedi és mégis olcsó meoldás. Ráadásul a legújabbak közül való,tehát ha most kipróbálod biztos tieid lesznek a suli legmenőbb körmei. Az alábbi útmutató segítségével  könnyen elkészítheted a trendi körmöket.

Amire szükséged lesz:

-újságpapír (amolyan hagyományos fajta, napilap - nem a színes)

-olló

-világos színű körömlakk alapozó

-fényes fedőlakk

-finom ecset, vagy fültisztító pálcika

-kb. ½ dl denaturált szesz (gyógyszertárból beszerezhető), ha nincs, valamilyen tömény szesz, pl. vodka – de ne idd meg! :)Ezekre lesz szükséged

Így csináld:

Az újságpapíron válaszd ki azokat a szövegrészleteket, amiket szeretnél viszont látni a körmödön. Vágd ki a kis papírdarabokat – mindegyik ujjadra egyet.

Körmeidet alaposan tisztítsd meg, hogy az alapozó stabilan fedje. Vigyél fel két réteg világos színű alapozót.

Ha az alapozó teljesen megszáradt, a kis papírcetlik közül válassz egyet, fordítsd írással lefelé (a körmöd felé) tedd rá a körmödre, majd az alkoholba mártott ecsettel, esetleg fültisztító pálcikával finoman nedvesítsd be.

Ezt a műveletet ismételd meg mindegyik körmöddel (először csak az egyik kezeden); az alkohol gyorsan párolog, így ha a papírdarabkák nagyjából megszáradtak lassan és óvatosan húzd le. Ha mindent jól csináltál, megjelenik a szövegrészlet tükörképe.

Várj egy kicsit, amíg a betűk is tökéletesen megszáradnak, majd óvatosan vond be két réteg fényes, áttetsző lakkal. Kész is!Íme a végeredmény

BY: Doroti

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.