Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egzotikus pink smink

Stílusos és sejtelmes. Ez az árynalat legelőnyösebb a zöld szeműeknek,de a barnáknak is nagyon jól áll. A pink és a mályva kombinációja egzotikussá teszi a tekintetet. A kifelé nyújtott forma megemeli és nagyítja a szemet,ezzel is fokozva annak sejtelmességét.

 

Kellékek:

- L'oréal MAT' Morphose hab állagú alapozó

- Astor Contour Khol szemceruza (131) Black

- L'oréal Color Appeal Trio Pro szemhélypúder (409) Forever Rosewood

- L'oréal Double Extension megújító szérumos szempillaspirál

- L'oréal Accord Parafit Blush arcpír (340) Sandy Pink

- L'oréal Shine Diamant folyékony ajakrúzs (165) Pink Karat

- L'oréal Resist&Shine körömlakk (540) Titanium

 

1. Arcunk színét alapozóval tökéletesítjük. A szemet a szemeceruzával körbekontúrozzuk, vagy a hármas szemhélypúder legsötétebb árnyalatát vízzel keverve használjuk, így intenzívebb tónust érhetünk el. Ezután az így kiemelt részre satírizzuk ugyanezt az árnyalatot felefelé ívesen a szem külső sarkánál, és meghúzzuk a mélyítővonalat.

2. A szemhélypúder világos árnyalatát a felső szemhéj mozgó részére és a szemöldökcsont alá hleyezük fel, végül a harmadik árnyalatot a felső szemhéj belső zugába. A szempillákat a szérumot taratalmazó szempilaspirállal varázsoljuk ellenállhatatlaná.

3. Arcunk színét pírrel üdítjük. Az ajkakat a folyékony ajakrúzs intenzív árnyalatával tesszük vonzóvá. Körmünket a csodálatos Titanium árnyalattal  színezzük,így tökéletesítve a kompozíciót.

A kellékekről és az elkészítésről képeket láthattok:

Képgaléria -->Trendi-->Egzotikus pink smink kellékei

 

BY: Doroti

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.