Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ajánló-Rimmel Day 2 Night szempillaspirál

Már sokféle szempillaspirált kipróbáltam (mint gondolom itt mindenki),de egyik sem volt az igazi:egyik olyan hosszúra "csinálta" a szempillám hogy az a szemhéjamat érte így oda-vissza voltam kenve spirállal. A másik pedig egész dúsra megcsinálta és még természetesnek is tűnt,de alig telt el 1 óra máris látni lehetett a szemem alatt kirajzolódó fekete ívet ami a lepotyogott szempillaspiráltól alakult ki. A többiek pedig mind egyformák voltak: csomómentességet nem ismerően súlyosbították a szempilláim állapotát (megjegyzem némelyikükért igen vaskos árat fizettem) és ráadásul még egy rakat szemfestéklemosó sem volt elég az eltávolításukhoz. (PFFFF!!)

 

Ami nekem fontos egy szempillaspirál vásárlásakor:

-ígérjen nekem akár dús, akár hosszú, akár tartós hatást-->az legyen is úgy!!

-természetesen ne legyen csomómentes

-könnyen el lehessen távolítani

-egységes, szép de nem túl "műhatású" pillákat varázsoljon

-a szempillákat egyenként emelje ki

-legyen tartós

-a kefe végén ne látszódjon ki a drót rész!!!

-kiszerelése legyen gazdaságos mégis praktikus

-a csomagolása legyen hívogató és szemetgyönyörködtető

-az ára legyen elfogadható-de ha már elkérik érte a pénzt érjen is valamit(nem úgy mint egyesek)

-szóval legyen minőségi

 

 

A TV-ben már egy ideje reklámozzák a Rimmel Day 2 Night szempillaspirált amelyet(mint minden más reklámban) egy bombasztikus találmányként ígérnek : egy spirállal varázsolhatsz dús vagy hosszú és szétválasztott pillákat. Őszintén megvallom nem igazán hiszek az ilyen reklámokban, mert általában a fele kamu,csak eladhassák (az ilyenekért egyébként nagyon haragszom!!) szóval az elején nem igazán hittem a termékben, merthogy "mit tudhat ez, amit az enyém nem tud".

Ám nem sokkal később jutott egy kis isőm vásárolni, így betértem az egyik drogériába ahol épp(egészen véletlenül) szempillaspirált akartam venni. Nem igazán voltam biztos a dolgomban mert már nem egyszer hagytam magam becsapni(sajnos), ezért csak mélabúsan vándoroltam a polcok között, miközben egy egy TESTER-t azért ki-ki próbáltam, de mindegyiket otthagytam: "....áhhh, majd keresek valami jobbat.."-meg ilyenek.

Nah mindegy,LÉNYEG: végülis a rimmel Day2 Night szempillaspirálra esett a választásom,mert 35% kedvezmény volt rá.Mivel ugye az akciók megszállotja vagyok nem hagyhattam ott. utólag kiderült, hogy nem is volt olyan rossz választás...

 

Csak úgy még megjegyezném: ki se próbáltammmm :D!!! Szóval ez az eddigi legjobb szempillaspirálom! Tényleg olyan jó mint ahogy a reklámban mutatják. Nagyon tartós és írtóra teccik a dupla kupak is. A fenti kívánságaimat is mind kielégíti! FULLEXTRÁS!!!!!!! :D Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! Nem bántam meg hogy megvettem!!!!!!!


By: Doroti

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.