Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Trendi-Őszi-téli táskatrend

2011.09.02

 

A táska a nő kedvenc kiegészítője a cipő után. Minősége, formája és stílusa ugyanolyan képet alkot rólunk mások szemében, mint a lábbelink. Neked is fontos, hogy hozzád illő trendi darabbal jelenj meg bármerre is jársz? Segítünk!

 

 

 

A 2011/12 őszi-téli táska trend a klasszikus fekete és barna táskák mellett a kígyóbőr és a párduc mintákra koncentrál, emellett az élénk színek tovább viszik a nyár hangulatát, úgyhogy nem kell megválnod a piros vagy sárga táskádtól, vagy ha még nincs, szerezz be egyet! Az arany és a lakk pedig megad számodra minden lehetőséget, hogy a hideg téli napokon szó szerint tündökölhess!

 

 

 

>A kígyóbőr most az egyik legtrendibb minta lesz az ősz során. Több nagy divatház is előállt kígyóbőr mintás kreációkkal, ruhákkal, cipőkkel és kiegészítőkkel egyaránt. Egy ilyen táska értékes kiegészítője lehet a hideg napoknak!

 

 

 

 

>Jean-Charmes de Castelbajac és Marc Jacobs a 101 kiskutyára szavaznak, de nekünk azért nem muszáj minden trendhullámot meglovagolni. Inkább maradjunk a párducmintánál!

 

 

 

>Szereted az élénk színeket? Nem tudsz még megválni a nyári hangulattól? Nem is kell! Válassz egy most különösen kedvelt lila-piros, sárga-piros, kék-barna vagy olíva-türkiz kombinációt, és nem kell messzire menni, már elérhető árban is találhatsz  igazán szép darabokat! A legjobb, ha egy régi iskolatáskára emlékeztető csatos modellt, vagy egy csinos kézitáskát választasz, a méret pedig nincs korlátokhoz kötve.

 

 

 

>Egy szép fekete táska, legyen az nagy vagy kicsi, mindig jó szolgálatot tesz. A 2011/2012 őszi-téli szezon előtérbe helyezi a domina stílust, tehát most merészebben bánhatsz a lakkal, a bőrrel, a csipkével, és a fekete állatminta is jó választás!

 

 

 

>Tündökölj fényes arany táskával. A fémszínek, a csillogó elemek szintén beépülnek a mindennapokba, tehát ha szereted a feltűnő eleganciát, netán a diszkó stílust, idén ősszel nyugodtan villoghatsz arany táskával!

 

 

 

>A domina stílusnál már említettük a lakk idei reneszánszát, de nem kell megragadnod a feketénél. Válassz sárgát, pirosat, türkizt! Idén a táska lehet a legfeltűnőbb kiegészítőd!

 

Képeket találhatsz a táskákról: MENÜ-> Képgaléria-> Trendi(mappa)-> Őszi-téli táskatrend(mappa)

BY:Doroti

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.