Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


6 filléres szépség

Hogyan javíthatunk megjelenésünkön, ha nincs a célra kidobnivaló pénzünk? Nem is kell súlyos tízezreket elkölteni a megújult külsőért! Összeszedtünk hat okos trükköt, amivel szinte ingyen feldobhatjuk stílusunkat.

 

Cipők

 

Nem kell új cipőt venni – elég egy alapos pucolás, bőráploló cipőkrémmel, és ha lekopott, akkor egy sarokcsere. A cipész jóval olcsóbban felújítja kedvenc cipődet, mint amennyibe egy új darab kerülne. Szedd elő régi, kopott topánjaidat, és kis munkával varázsold újjá őket!

 

Szemöldök

 

A szemöldök az arc egyik meghatározó eleme: nem is hinnénk, mekkora változást okoz egy profin kiszedett szemöldök. Ha vonzóbb külsőt szeretnél, ne sajnáld a kozmetikustól a pénzt egy profi szemöldökszedésért – az eredmény látványos lesz!

 

 

Nadrágok

 

Általános hiba a túl rövid nadrágszár. Engedd le nacijaid szárát, ami – főleg, ha magassarkú cipőt, csizmát veszel hozzá – elegánsabbá tesz, és hosszabbnak, vékonyabbnak mutatja lábad. Nem kell feltétlenül új nadrágot venni, elég leengedni a túl rövid, régi gatyókat.

 

Frizura

 

Sokat spórolhatunk a fodrászon is, és mégis frissíthetjük megjelenésünket, ha a megszokott hajviselettől eltérően csinálunk választékot. Például, ha középen volt választékod, ezentúl készíts féloldalast. Ha a füled mögé tűrve viselted hajad, hagyd szabadon. Ha mindig feltűzve hordtad, viseld leengedve. És egy trükk a hajszárításhoz: dúsabbnak tűnik a hajad, ha hátulról előre fésülve szárítod meg – ügyelj, hogy a meleg levegő mindig felülről érje a hajad, így nem lesz bozontos.

 

Kencék

 

Spórolj a kozmetikai, és tisztálkodó szerekkel: használj kevesebb sminket, alapozót, fürdéskor kevesebb sampont, tusfürdőt – így ritkábban kell feltölteni a készleteket, amivel sokat spórolhatsz, ráadásul a bőrödnek is jót tesz a kevesebb vegyi anyag.

 

Ami kézenfekvő

 

Nem is hinnéd, hogy egy jó séta a friss levegőn, és egy jókora alvás után mennyivel frissebbnek tűnsz majd: teljesen ingyen van, és az eredmény is látványos. A lényeg, hogy este tízig kerülj ágyba, mert csak így igazán pihentető az alvás!

By:Doroti

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.