Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5 életmentő szépségkellék-ami jó ha van nálad

 1.Egy kompakt púderrel bármikor felfrissítheted a sminkedet, ha átnedvesedett volna az arcod, ráadásul a nap közben feltűnő pattanást is álcázhatod vele.


2.Nedves törlőkendővel bármikor felfrissítheted magad, megigazíthatod az elkenődött sminked és tesi óra után is hasznos lehet (!).


3.Ha az uncsi magyar előadásokon nincs jobb dolgod, kipingálod a körmödet...de nemcsak ekkor tehet jó szolgálatot: a jól ismert leszaladt harsinyákat is remekül orvosolja. Csak tégy egy pöttyöt a problémás szemre, és már kész is az elhárító hadművelet.

4.Egy olcsó ajakbalzsamal is "sokra viheted". (Nem muszáj bepiszkítani az Eucerin-es ajakápolódat.) Ha pl kidörzsölte a cipő a sarkadat, csak kendd be az érintett felületet és máris alábbhagy a probléma. De megelőzésre is tökéletes. Ha tudod hogy a kedvenc magassarkúdtól kipirosodik a nagyujjad, használd bátran a szőlőrúzsodat!

5.A hajlakkodat is megtalálhatod mini kiszereléseben, ami elfér a táskádban is.Ezzel könnyedén felfrissítheted a frizurád, vagy teljesen át is alakíthatod azt. 

 

 

 

BY: Doroti